Om SIGENT AB

Vi vill vara det självklara alternativett för samhällsutvecklarna vid val av markentreprenör och lägger stor vikt på att skapa långsiktiga relationer.


Vi ser gärna att våra beställare sover gott på nätterna.

Lär känna SIGENT AB

Hjärtat i SIGENTS verksamhet är funktionslösningar inom markentreprenad för byggbranschen. När vi samordnar och utför alla moment i markentreprenaden från planering till utfört uppdrag gör vi det med fokus på kvalitet , ekonomi och tidsramar.

Planering

Receptet för en lyckad entreprenad är enligt vår mening en god planering.

Ute på arbetsplatsen är det flexibilitet och framförhållning som gäller. Blir det stopp på ett ställe står vi inte och väntar utan tar tag i en del av projektet vi kan jobba med.

Vi inser vikten av att jobbet alltid flyter på – om projektet ska bli klart på utsatt tid.

Flexibilitet kräver god överblick och erfarenhet. Våra arbetsledare och arbetslag är lyhörda och engagerade.

Markförädling

Att få vara med att förädla markområden från obruten råmark till att det utvecklats till en funktion och estetiskt tilltalande miljö bidrar till våran drivkraft och motivations triggare.

TYA Utbildning Är Ett Krav.

Stockholms Maskin Utbildning

Läs mer om TYA här

Lediga tjänster hos oss

Vi söker alltid efter kompetent personal - kika nedan för att se aktuella öppningar

  205_volvo-ec210cl  


Arbetsledare Till Stockholmsregionen

Som arbetsledare kommer du att arbeta tillsammans med en grupp där dina arbetsuppgifter går ut på att planera och leda mark – och anläggningsentreprenader själv eller tillsammans med andra.

Du ansvarar för planeringen av projekt vilket bland annat innebär kundkontakt, personalansvar och produktionsansvar. Under projektets gång ansvarar du för att driva och leda arbetet gentemot uppsatta mål samt att du under hela processen har ett ekonomiskt ansvar.

Dina kompetenser/erfarenheter

Vi ser gärna att du har flera års dokumenterad erfarenhet av anläggningsbranschen i en ledande position. Du har flerårig praktisk erfarenhet av markarbete och anläggningsarbete. Du har goda kunskaper i MER och AMA.

Vi värdesätter affärsmässighet högt och det är därför viktigt att du kan skapa och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Här värderar vi kvaliteter som att vara en god ledare och att kunna skapa nätverk. Du bör ha en god förmåga att planera och organisera då flera projekt pågår parallellt, där kunskaper inom produktion och ekonomi blir mycket betydelsefulla.


B körkort samt goda språkkunskaper i svenska både inom tal och skrift.


Du som person
Du ska vara tydlig i din kommunikation och kunna ställa krav och förväntningar på verksamheten och dina medarbetare. Du har erfarenhet av att leda andra människor. Du ser helheten och vill samverka för att uppnå bästa möjliga resultat.
Ansökan skickas till: jobbansokan@sigent.se

    va-anlaggning2    

Löpande Rekrytering Av Anläggare

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. För just dessa personer kommer fokus att ligga på norra Stockholms regionen.Löpande Rekrytering Av Anläggare
Vi söker ständigt nya medarbetare som vill bli en del av vårt team. Vi arbetar med mark- och anläggningsprojekt runtom i Mälardalen. För just dessa personer kommer fokus att ligga på norra Stockholms regionen.

 

Dina kompetenser/erfarenheter

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbete. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat med de flesta typerna av anläggningsarbeten.

B-körkort är ett krav.


Du som person

Du är ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt på social kompetens och att du har en positiv inställning till ditt jobb, då engagemang och trivsel är grundläggande för oss. Du trivs med att arbeta i team och lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor.

Är du en person som tycker om att ställas inför nya utmaningar tillsammans med dina kollegor och gemensamt lösa uppgifterna? Då är du rätt person för oss!


Ansökan skickas till: jobbansokan@sigent.seAnsökan skickas till: jobbansokan@sigent.se